top of page
rrebel-tech-20.jpg

Om oss.

Kjære barista!

rRebel Coffee Tech ble i 2009 etablert som Barista Service AS, med formål om å beskytte kaffemaskinene til Espressospesialistens kunder. Ved å løpende ivareta utstyret skal vi sørge for den kaffen du serverer, til enhver tid smaker optimalt og at brukeropplevelsen aller helst overgår dine forventninger. Gjennom presise, stabile og driftssikre maskiner er det vår oppgave å bidra til å forlenge levetiden maksimalt og dessuten være med å gi deg en kvalitativ og forutsigbar kaffehverdag. Med andre ord, rRebel Tech sitt vedlikeholdsprogram skal lønne seg. 

Den desidert viktigste ingrediensen som gjennomsyrer våre tjenester er utvilsomt selve teknikeren som er satt til å assistere deg. rRebel Tech sitt servicepersonell er autorisert til å utføre service og delebytter; men de har òg inngående kunnskap om kaffe. Etter vår oppfatning er begge disse sidene like viktige. Det er vår tekniske erfaring som skal sørge for at enhver service gjennomføres grundig og effektivt, men det er vår kaffefaglige forståelse som skal gjøre deg trygg på at utstyret blir justert i henhold til dine smakspreferanser. Begge deler skal i mål før oppdraget kan anses som avsluttet.

Vårt verksted er designet for å utføre denne type oppgaver. Med gode måleinstrumenter, verktøy og originale reservedeler lett tilgjengelig kan vi garantere at utstyret ditt er i trygge hender.

Teamet til rRebel Tech består av serviceteknikere, en produktsjef og en daglig leder. Alle har lang erfaring i bransjen og alle deler den samme lidenskapen for kaffen og det håndverket som ligger bak de største smaksopplevelsene. 

 

Vi er også stolte av å samarbeide med en rekke nasjonale serviceagenter slik at geografien ikke står i veien for det vi mener er Norges beste servicetilbud i spesialkaffebransjen.

 

Velkommen til oss! Vi lover å følge opp dine oppdrag på beste måte.

 

Vel møtt!

Vi tilbyr:

  • Preventive vedlikeholdsavtaler

  • Hasteservice

  • Garantert bruk av originale reservedeler

  • Fullt utstyrte servicebiler

  • Fullt utstyrt verksted

  • Dagleie av erstatningsutstyr (forbehold kunder med vedlikeholdsavtale)

rrebel-tech-5_edited.jpg

Alle i bransjen jobber med sine særpreg og Barista Service tilpasser seg dette. Vi opplever at Barista Service kjenner oss såpass godt at det oppleves som de er en del av Kaffebrenneriet. Det at de vet hvordan våre baristaer jobber, våre oppskrifter og opplæringsmetoder, gjør at de enkelt kan gi baristaen en veiledning som er basert på Kaffebrenneriets arbeidsmetodikk.

Odd Johan Akselsen / Fagansvarlig barista / Kaffebrenneriet

bottom of page