top of page
rrebel-tech-5_edited.jpg

Oppussing.

Forventet levetid på en espressomaskin avhenger helt av hvilken type løsning du har valgt og hvordan den brukes og vedlikeholdes regelmessig. Dette kombinert med at utstyret alltid er utsatt for høy varme, vann (av varierende kvalitet) og oljer fra kaffen, vil med tiden slite det ut. Ustabile størrelser på espressoshotene, lavt steamtrykk og -kapasitet, generelle lekkasjer og unormal støy er typiske symptomer. 

Ved full overhaling plukker vi maskinen din i deler, bytter ut det mest nødvendige (etter avtale) og setter den sammen igjen. På denne måten vil levetiden på espressomaskinen kunne forlenges med flere år. I de fleste tilfeller er dette økonomisk lønnsomt sammenliknet med å kjøpe nytt. Det er også langt mer miljøvennlig.

Hvordan

Statusrapport
Servicetekniker feilsøker og går over maskinen etter rRebel Techs´ sjekkliste.

Kostnadsoverslag
Tekniker oversender en anbefalt overhalingsplan inkludert et kostnadsoverslag.

Overhaling
Reparasjoner og grundig rens. Slitasjedeler skiftes og tankene fjernes for kalk.

Kvalitetssikring
Driftstabilitet og bryggeresultat kvalitetssikres med presise måleinstrumenter.

Servicerapport

Etter endt oppdrag mottar du en servicerapport.

rrebel-tech-3.jpg

Den eldste espressomaskinen som fortsatt er i bruk blant våre butikker ble kjøpt i 2000. Den lange levetiden hadde ikke vært mulig å oppnå uten et preventivt vedlikeholdsprogram. Etter 18 år; altså etter at den hadde servert over 2 millioner espresso-shots (!), ba vi Barista Service om å pusse opp maskinen fullstendig. Dette kostet en brøkdel av en ny og er dessuten mye mer miljøvennlig.

Thomas Pulpan / Administrerende direktør / Kaffebrenneriet

Vi servicer, vedlikeholder og har reservedeler til følgende merkevarer:

banner_all_logos.jpg
bottom of page